De Klashorst

Natuurkampeerterrein De Klashorst ligt aan de rand van het Hardenbergse Staatsbos. Het is een gemengd bos met stuwwallen en een vennetje dat in gebruik is als recreatieplas. Je geniet er van de rust van de stilte, opgevrolijkt door zingende vogels, maar ook de rust van onthaasten en zorgeloosheid. En uiteraard van de rust van een knapperend kampvuur.

LINE-UP

* Freek

* Green Tea & Chocolate

Green tea nd chocolateGreen Tea & Chocolate bestaat uit vier (oud) collega’s, inmiddels vrienden. Zij vonden elkaar tijdens de jaarlijkse muziekavond van revalidatiecentrum Vogellanden in Zwolle. Daar ontdekten ze hun gemeenschappelijke liefde voor muziek. Een liefde die hen nog steeds maandelijks aan de keukentafel bindt. Daar geven ze een eigen draai aan bestaande Folk- en Country- en popmuziek onder het genot van groene thee en chocolade.

* teeJoo

teejooMuziek luisteren bij een kampvuur. Starend naar de vlammen, filosoferend over de toestand van de wereld of over de net aangeschafte fiets. Bij het schemeren dringen de bosgeuren zich op. Af en toe afgewisseld door een rookpluim die je ogen doen prikkelen. Dit alles met een muzikant op de achtergrond. Liedjes gaan ook over alles. Een goede balans zoeken naar luisterliedjes, eigen nummers en wat meezingers. Genieten staat voorop.

 

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2020 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén