Fort WKU

klik hier om je aan te melden als bezoeker

Fort WKU (onderdeel Hollandse Waterlinie) ligt in het rivierenlandschap met weidse vergezichten en kent cultuurhistorische elementen. Het terrein ligt nabij de Lek, aan het LAW Liniepad, op het eiland van Schalkwijk.

LINE-UP

 • The Lavender Rose Band
  Wij zijn The Lavender Rose Band. Een combinatie van zeer verschillende mensen met een liefde voor country en folk. We hebben een uitgebreid repertoire en hebben veel plezier in muziek maken samen!
 • Drift
  Dit dobberende duo afkomstig van de Hollandse kustlijn (Den Haag en Haarlem) maken dynamische en catchy popsongs met diepgang. Invloeden van country, blues, jazz, en zelfs een beetje rock passeren de revue en elk liedje is een schilderijtje voor aan de muur met een eigen verhaal dat ze met liefde delen met het publiek.  Zowel Paul als Marjolein hebben een bijzonder eigen stemgeluid, en in de tweestemmige samenzang klinkt het dan ook dubbel zo mooi. De originele gitaarbegeleiding van Paul zorgt voor draagkracht en verrassende wendingen! 
 • The Radiance
  The Radiance is opgericht in 2002 en speelt sinds 2008 in deze bezetting.  Een groep met ruime ervaring in diverse kroegen en podia. Een eigen geluid en een eigenzinnige repertoirekeuze maken de optredens van The Radiance anders dan andere coverbandjes. Luisterliedjes, afgewisseld met steviger gitaargescheur, covers en eigen werk, meerstemmige vocalen.
  The Radiance kenmerkt zich door zijn eigenzinnige stijl en keuze van repertoire. Het laat zich het best omschrijven als melodieuze britpop van Radiohead & Coldplay maar ook met folkloristische invloeden van o.a. Luka Bloom en Neil Young. Ook op het menu: Snow Patrol, U2, Saybia, Bowie, Doors, Beatles en Novastar.
 • klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2019 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén