Landgoed Het Jagershuis

Op dit prachtige Natuurkampeerterrein, gelegen op het grote Landgoed Het Jagershuis, lijkt het leven soms wel stil te staan. Wat een rust en wat een natuurpracht. Op de grens van de Achterhoek en Liemers is het heerlijk wandelen en fietsen.

Zet je tent op in het bos, of juist op een open weide, en geniet van hapje en drankje aan een van de picknicktafels. Er is een slechtweerruimte, een speelplaats en wifi. En natuurlijk is er een kampvuurplaats, wat goed van pas komt voor de Dag van de Kampvuurmuzikant!

Jagershuis

LINE-UP

* Ingrid & Marita

ingrid maritaIngrid en Marita zijn 2 zangeressen met een voorliefde voor meerstemmig gezongen, easy listening muziek. Onder begeleiding van een akoestische gitaar spelen en zingen zij voor u bekende en minder bekende nummers van o.a. Simon and Garfunkel en Amy mc.Donald. Fijne muziek voor bij een kampvuur 🔥   Luister en geniet…

* Joey Velberg

Joey VelbergJoey Velberg is zanger en gitarist. Op zijn zevende kreeg hij van zijn ouders een gitaar die hij nadien niet meer heeft losgelaten. In zijn tienerjaren begon hij met het schrijven van poëzie. Deze artistieke stromingen kwamen samen in zijn studententijd, waar hij begonnen is met het maken van eigen werk als singer-songwriter. Sindsdien heeft hij opgetreden op kleine poppodia in Wageningen en Den Haag.
Zijn muziek wordt gekenmerkt door aandachtig gitaarspel gecombineerd met sterke en lyrische teksten. Zijn zang klinkt zwoel, van lage regionen tot loepzuivere falcetto. Begin dit jaar is hij gestart met het opnemen van eigen werk. Het debuutalbum wordt verwacht eind 2018. In de avond van 30 juni bespeelt hij het vuur in samenwerking met cellist en multi-instrumentalist Mirthe de Jonge. Schuif aan en laat je raken.

* Liguster

LigusterHet zal je familie maar wezen!! De leden van Liguster zijn niet alleen muzikaal bij elkaar betrokken maar hebben een familieband. Moeder: Helga Buitelaar zingt samen met dochters: Erin en Dae Blom en haar man Johan van Drunen. Op een zeer gevarieerd instrumentarium komen allerlei muzikale smaken en sferen aanbod. De meerstemmige loepzuiver gezongen eigen teksten worden afgewisseld met folky covers, polderfado, country punk en kleinkunstliedjes. De teksten getuigen van een liefde voor taal, hang naar historie en weemoed. Ze gaan over de liefde, de dagelijke beslommeringen, bespiegelingen en ergenissen. De muzikale pareltjes worden lichtvoetig en humorvol toegelicht.

 

* Rob van der Lee

 

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2020 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén