De Bekhofschans

klik hier om je aan te melden als bezoeker

In het hart van het noorden ligt een van de oudste natuurkampeerterreinen van Nederland, De Bekhofschans. De houtwallen vormen met de riviertjes de Linde en de Tjonger het coulisselandschap van de beide Stellingwerven. Drie nationale parken liggen vlakbij. De gevarieerde beplanting ademt rust, ook door de meer dan honderd jaar oude bomen die het terrein rijk is. Echt een plek om op verhaal te komen en te genieten van het kampvuur. Want hier is de nacht nog stil en donker.

LINE-UP:

 • Duo Moonvalley
  Wij zijn Duo Moonvalley en zingen Countrymuziek. En spelen op verzoek akoestisch en/of versterkt. Wij begeleiden ons met gitaar. Voor meer info zie onze facebookpagina: Duo Moonvalley.
 • Bosfolk
  Bosfolk is een muzikaal en kleurrijk duo bestaande uit Marka van Bekkum en Jan Fokkema. Samen laten zij graag mensen genieten van hun muziek. Vooral het optreden in de openlucht is iets waar dit duo erg veel plezier aan beleeft, zo zijn Marka en Jan zomers in de weekenden vaak te vinden langs de kunstroute ‘Open Stal’ in Oldeberkoop. Het repertoire van dit duo bestaat uit oude volksliedjes, Friese liedjes en Engelstalige muziek. Bestaande muziek met een eigen toon. Naast zang, gitaar en blokfluit zullen er een aantal verrassende instrumenten voorbij komen.
 • Nobodysorrow
  Nobodysorrow is een klein akoestisch bandje dat liedjes speelt in de richting van Country, Old-time folk en Bluegrass. We nemen bestaande nummers en maken er een Nobodysorrow versie van. Met alleen een contrabas, gitaar, mandoline (en af en toe wat mondharmonica) willen we proberen een compleet geluid laten horen waarbij nog genoeg ruimte is voor de zang.
 • Smook
  Smook is een duo dat wordt gevormd door Mike Pieterson en Ferdinand de Jong. Eerder speelden ze o.a. samen in een Tom Petty tribute band. Toen dat project stopte, besloten ze met zijn tweeën door te gaan. Hun muziek is een smeltkroes van Southern Rock en alles wat daar bij in de buurt komt. Twee gitaren, twee stemmen en hier en daar een mandoline of mondharmonica. The Eagles, Blackberry Smoke en natuurlijk Tom Petty, zomaar wat namen die op hun repertoire staan
 • Jared

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén