de groene hen

klik hier om je aan te melden als bezoeker

De Groene Hen is gelegen tussen boerenland en natuurgebied ’t Holtingerveld. Niet aangemerkt als Nationaal Park, dus nog lekker ongerept en rustig. Dé plek voor vogelliefhebbers en fotografen. Wandel rond het Brandeveen, een prachtig ven. Fietsroutes vanaf de camping. Geniet van heide, bos en vennen. Op 2 km afstand is natuurlijk zwemwater.

LINE-UP

  • Freek
    Ik speel ruim 40 jaar op diverse gitaren en zing nummers van Daniel Lohues, Rolling Stones, Johny Cash, Leonard Cohen,  Neil Young, Don Mclean, Rory Gallagher enz. Ik speel graag nummers met een verhaal. Het heeft lang geduurd, voor ik de moed had, om voor publiek  op te treden. Na een motorreis door Ierland, waar ik voor het eerst in Pubs, op straat en op een camping, heb gespeeld, durfde ik het aan. Dit is mijn 3e kampvuurfestival.
  • Kindle -Tussen Dromen en waken
    Wij zij Kindle, een trio jonge muzikanten uit het westerkwarier. Kindle bestaat uit singer-songwriter Jorick, basgitarist Teun en muzikante Jorien. Rond het kampvuur spelen is van ons alle drie een hobby, we besloten onze talenten te bundelen tijdens de dag van de kampvuur muzikant. Wij kijken er naar uit om onze act ‘tussen dromen en waken’ te kunnen spelen bij het kampvuur. We spelen eigen werk en bestaande nummers die iedereen lekker mee kan zingen
  • Off Track
  • Cave Canem
    Cave Canem is een erg diverse band, opgericht in 2010 als Hard Rock / Heavy Metal band. In 2013 besloot de band zich te richten op akoestische  rock covers van de ’50s tot het heden. Denk hierbij aan klassiekers zoals ‘Country Roads’ van John Denver, maar ook andere muziekgenres zoals ‘Alive’ van Pearl Jam. Cave Canem heeft vele optredens achter de rug, waardoor gesteld kan worden dat de jongens meer dan genoeg podiumervaring hebben opgedaan om er een mooi feestje van te kunnen maken!

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén