De Haverkamp

Natuurkampeerterrein De Haverkamp ligt verscholen tussen singels temidden van weilanden aan de rand van het bos.
In stilte geniet u hier van diverse vogels, reeën en zelfs dassen. Slenterend over het terrein zie je de prachtige grote plekken die door de aanplant veel privacy bieden. Je treft een kikkerpoel, waar kinderen kunnen spelen met schepnetjes, diverse picknicktafels en een tentenveld onder de fruitbomen. Houtkachels beschikbaar om bij je eigen tent een vuurtje te stoken of je treft elkaar bij de gezellige kampvuurplek.

LINE-UP

 • Rooftop
  Rooftop is een semi-akoestisch duo bestaande uit Ingeborg Breuseker (vocals) en Michael Gootjes (gitaar). Samen spelen zij relaxte covers van bekende popsongs, swingende jazzy nummers en soulvolle ballads. Met hun warme sound voorzien ze elke gelegenheid van een feestelijke en knusse sfeer. Bekende popmelodieën van Ed Sheeran en John Mayer worden afgewisseld met toegankelijke jazz van Norah Jones en Katie Melua. Hun heerlijke cocktail van muziek zorgt altijd voor een aangename avond!
 • Boekanier
  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan , en  dat geldt vooral als het op levensgenieten aan komt. En dat doet Boekanier graag. Kampvuur, fijn stukkie vlees, mooie mensen bij elkaar en gemoedelijk muziek maken,  dat is waar het bij Boekanier om draait. Het gezelschap bestaat op dit moment uit Dennis Buitink (zang/gitaar) en Leonie Maatkamp (zang/gitaar). Maar, omdat een ongeschreven bandregel is, dat de deur voor iedereen open staat, kan het heel goed wezen dat er meer muzikanten zijn aangeschoven zodra jij ons live treft.
 • Liz
 • HomeMate
  HomeMate is een muzikaal akoestisch duo, dat bestaat uit zangeres Machteld Maat en gitarist Henri Huisjes. Het repertoire bestaat uit een gevarieerde selectie van songs uit de jaren ’70 tot heden. Soms heel ingetogen, andere meer jazzy of rock-achtig, liedjes om bij weg te zwijmelen, (zachtjes) mee te zingen of lekker te kijken en te luisteren.
 • Simon’s Case

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén