Harskamperdennen

klik hier om je aan te melden als bezoeker

Daar waar vroeger de wind nog vrij spel had over de stuifzanden kampeer je nu op een bijzonder sfeervol bosterrein tussen oude dennenbomen. Natuurkampeerterrein Harskamperdennen ligt in het bos van Staatsbosbeheer, vlak bij het Kootwijker Zand en Radio Kootwijk. Harskamperdennen is weliswaar een groot terrein maar heeft de beleving van kleinschalig kamperen weten te behouden. De (overdekte) kampvuurplaats is de ideale plek voor een avondje cultuur in de natuur!

LINE-UP

 • Orphans
 • Goudreinet
  Hoorde jij al eens een liedje over een hond met ademhalingsmoeilijkheden? Een over een mooie kleur, of een grimmig slaapliedje? De liedjes van Goudreinet behandelen onderwerpen waar jij ook wel eens aan denkt, maar waar toch maar weinig liedteksten over bestaan. Gezet op akkoorden die soms buiten het pop-rockuniversum gevonden zijn. Zoals toehoorders zeiden: ‘Goudreinet’s stem is goed, de akkoorden zijn mooi en de teksten zijn heel bijzonder’.
 • Niki van Dijk
  Deze singer/songwriter timmert al een tijdje aan de weg. Ze zong als jong meisje al met een haarlakbus voor de spiegel en heeft tijdens haar muzieklessen ontdekt dat zij meerdere instrumenten kon bespelen. Waaronder fluit, orgel, piano, (bas)gitaar en drums en percussie. Ze begon op haar zeventiende haar eerste bandje als drummer. Nadat ze haar baan opgaf voor het leger werd ze ook een songwriter en heeft sindsdien vele nummers geschreven en verschillende bands opgericht.

  Toen ze moeder werd van haar tweede kind, verschoven de bands naar de achtergrond en richtte ze zich vooral op het muziek schrijven, het vertalen van bestaande songteksten en begon met lesgeven.

  Drie jaar geleden heeft zij haar huidige vriend leren kennen. Ze heeft hem ook gitaar leren spelen en nu speelt hij vrolijk met haar mee.

  Ze mixt haar eigen werk met bekende hits uit de popmuziek en speelt het liefst in kleine settings rondom het kampvuur of als straatmuzikant

 • Teejoo

 

klik hier om je aan te melden als bezoeker

 

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén