Inschrijven

Ben je muzikant en wil je meedoen aan De Dag van de Kampvuurmuzikant? Leuk! Hieronder zie je wat je moet kunnen en wat je moet doen om dit te regelen.

Muzikanten kunnen zich opgeven tot 1 mei 2019!

Bij het kampvuur passen allerlei soorten muziek: zang, gitaar, dwarsfluit, didgeridoo, als het maar akoestisch is. Een goede kampvuurmuzikant weet zijn publiek te beroeren, mee te krijgen en vast te houden. Kun jij daarvoor zorgen? Schrijf je dan nu in!

Per locatie doen er vijf muzikanten mee waaruit één publieksfavoriet gekozen wordt. Meedoen voor de gezelligheid mag natuurlijk ook.

Je kunt je opgeven door het onderstaande formulier in te vullen. Vul hier een Youtube-link in waarin je/jullie live een akoestische muziekact vertolkt. Kies hier ook het Natuurkampeerterrein uit waar jij het liefst je act zou vertolken (kijk hier voor een overzicht van alle locaties).

Bij het plaatsen van de deelnemers houden we rekening met deze voorkeurslocatie, maar we kunnen niet garanderen dat je daar naartoe wordt gestuurd. We kijken dan altijd naar de volgende dichtstbijzijnde locatie.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"] [contact-form-7 404 "Not Found"]

Voorwaarden voor kandidaatstelling:

  • Je bent in staat om een akoestisch optreden te verzorgen van minimaal 20 minuten, passend bij de sfeer van een kampvuur;
  • Je bent op zaterdag 22 juni 2019 beschikbaar, vanaf ca. 19.00 uur;
  • Zang, instrumentaal, een koor, een bandje: het mag allemaal, zolang het maar past bij een kampvuur en akoestisch is;
  • Als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de Dag van de Kampvuurmuzikant stuur je een videoclipje in;
  • In het geval van een act met meerdere personen, doen al deze personen mee in het videoclipje dat je ons stuurt voor de kandidaatstelling;
  • De uiterste inschrijfdatum is 1 mei 2019.

De Dag van de Kampvuurmuzikant wordt georganiseerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur, die ook de selectie doet van de deelnemers. Over de kandidaatstelling en indeling kan niet worden gecorrespondeerd.

© 2019 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén