Kampvuurfestival

Kom het buitenleven vieren!

Beeld je eens in: je zit buiten bij een knapperend vuurtje. Je neemt een slokje van je drankje en er is goed gezelschap om je heen. En vervolgens kun je luisteren naar prachtig getokkel, verhalende teksten of heerlijke meezingers van muzikale talenten. Klinkt goed? Kom dan naar het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september!

Locatie

Bos, beschutte veldjes of juist een wijds uitzicht over het Nuldernauw. GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde heeft ’t allemaal! Er zijn knusse, kleine kampeerplekjes of grotere open velden, altijd met een eigen stookplaats. Een ideale setting dus voor het Kampvuurfestival!

Programma

Vanaf 14.00uur is het festivalterrein geopend en kun je meedoen met workshops en activiteiten. Leer ukelele spelen of toon je skills bij de workshop vuur maken. Vanaf 17.00uur ontsteken we de kampvuren en kun je genieten van de publieksfavorieten van de Dag van de Kampvuurmuzikant op 22 juni jl. Ontspannen doe je tijdens een yogasessie, of gewoon lekker op je klapstoeltje voor de tent. En natuurlijk zorgen wij voor lekker eten en drinken, en dat alles voor schappelijke prijzen.

Ook voor kinderen

Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten verzorgd door o.a. scouting. Bak een broodje bij het kampvuur, ga op insectenjacht, speel een potje jeu de boules of luister naar de griezelverhalen bij het kampvuur. Als je durft!

Festivalprijzen, maar dan leuk

We willen uit de kosten kunnen komen, maar hebben geen winstoogmerk, dus we houden de prijzen leuk. Dat is nog eens fijn festival vieren! Het vogelconcert ’s ochtends krijg je er gratis bij. Vorig jaar waren de kampeerkaarten uitverkocht, dus wees er snel bij. Er zijn zowel dagkaarten als kaarten inclusief overnachting. Klik hier voor de link naar de kaartverkoop.

Meer informatie

Meer informatie het programma volgt binnenkort. Hou daarvoor onze website en facebookpagina in de gaten!

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén