Kasteel Nederhemert Zuid

klik hier om je aan te melden als bezoeker

Nederhemert-Zuid is een schiereiland: een pareltje. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Ervaar de stilte, maar hoor de vogels. Verwonder je!

Kasteel Nederhemert Zuid is een sfeervol Natuurkampeerterrein dat grenst aan de rivier waarin je heerlijk kunt zwemmen, vissen en roeien. De mooie strandjes met adembenemende zonsondergangen vormen een perfect decor voor een heerlijke avond vol met akoestische muziek rond het kampvuur.

LINE-UP

  • Robby Lee

Rob van der Lee speelt naast eigen werk covers van o.a The Eagles, Pink Floyd, Blake Shelton, America en vele andere bands vanuit de jaren 70 en 80. Rob was in de jaren 90 de leadzanger van de Wageningse formatie Pinfold. Vandaag de dag treed Rob uitsluitend solo op. Tijdens Kampvuurmuzikant 2019 zal hij een set spelen die hij de laatste jaren heeft ontwikkeld. Zo zijn er instrumentale nummer toegevoegd aan de set. Hierbij gaat het om de techniek die ervoor moet zorgen dat het nummer overkomt op het publiek. Maar geen zorgen, er wordt ook luidkeels gezongen en kan je zingen, zing dan mee…

  • The Marrows

Zangeres Miriam en Zanger/Gitarist Willem maken tweestemmig muziek met een akoestische gitaar in een intieme setting. Het liedjes om bij weg te dromen. The Marrows maken eigen versies van bekende pop-, jazz- en rocksongs. Subtiele pop met een vleugje country in singer/songwriterstijl.

  • Koorschool Senta
  • Small Talk

klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén