Landgoed Old Putten

klik hier om je aan te melden als bezoeker

Op de Veluwe ligt het Landgoed Old Putten (17 ha) met majestueuze oude bomen, aangelegd in Engelse landschapsstijl met oude laantjes. Sinds 1878 in familiebezit en bewoond. Dwars door het landgoed stroomt de Puttenerbeek.

Twee beschutte kampeervelden met ruime plaatsen omringd door oude bomen. Zowel zon als schaduw. Onderdeel grotere natuurcamping (60 plaatsen). Trekkershutten, picknicktafels, vuurschaal- en fietshuur, gratis warme douches, natuurgids en zomeractiviteiten.

LINE-UP

 • Green Tea & Chocolate
  Green Tea & Chocolate, bestaande uit Niels Farenhorst (Banjo en mondharmonica), Floor Broersen (Cajon), Hans Bijzet (Gitaar) en Frank Nusman (Gitaar), gaan voor de tweede keer deelnemen aan de Dag van de Kampvuurmuzikant. Hun voorliefde voor akoestische muziek die zij graag aan de keukentafel laten klinken past goed bij de sfeer van het kampvuur. De vier muzikale vrienden en (oud)collega’s van elkaar zullen op geheel eigen wijze covers spelen uit het Folk-genre. Ze hopen dat het in de smaak zal vallen. En als het publiek net zo enthousiast kan worden als het plezier waarmee GT&C muziek maakt, dan zit dat vast wel snor.
 • Vier het leven mee!
 • Sizzle
  Wij zijn Anouk, Zehra, Sarah, Marlotte, Rick en Loreen en wij heten samen Sizzle. We kennen elkaar van de muziekschool Pop Rock Factory waar we samen begonnen te spelen tijdens evenementjes. We vinden het gezellig en leuk om met elkaar en voor anderen te spelen! We spelen liedjes van Amy winehouse tot James bay.
 • West en Merk
  West & Merk is een band die bestaat uit drie jonge, enthousiaste country-liefhebbers. Zij brengen de oude klassiekers weer tot leven en schrijven zelf ook nieuwe country-hits. Je bent van harte uitgenodigd om bij West & Merk de sfeer van country te komen proeven. Come and enjoy some good old fashioned country music!

  klik hier om je aan te melden als bezoeker

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén