Natuurkwartier

klik hier om je aan te melden als bezoeker

Het Nieuwegeinse Natuurkwartier is de vreemde eend in de bijt in de serie locaties voor de Dag van de Kampvuurmuzikant. Het is de enige locatie dat geen natuurkampeerterrein is en waar dus niet overnacht kan worden. Nieuwegein en het Natuurkwartier vormen echter wel de thuisbasis van De Groene Koepel, die twee straten verderop gehuisvest is.

Natuurkwartier

Het hart van het Natuurkwartier wordt gevormd door een weelderige vijver. Daar omheen gewaaierd vind je een mooie variatie aan natuurbelevingselementen: van een blotevoeten pad, bijenstal en levende zonnewijzer tot fruitdoolhof, molen en milieueducatiecentrum. De kampvuurmuzikanten spelen in het amfitheater, direct gelegen aan de vijver en aangelegen strandje. Met haar ronde tribune en kampvuurplaats in het midden, waan je je hier bijna in de Romeinse tijd.

Entree is gratis, bezoekers zijn welkom vanaf 19.30. Om 20.00uur start de eerste muzikant. Aanmelden kan via info@degroenekoepel.nl, of kom gezellig langs. Let op; er is beperkt plaats.

LET OP: De ingang van het Natuurkwartier bevindt zich aan de Parkhout (tegenover Jack’s Grillhouse)!

LINE-UP

 • Leontine

  Mijn naam is Leontine Schuijff. Ik ben 41 jaar, getrouwd en ik heb twee kinderen (14 en 11). Sinds 2011 speel ik gitaar. Andrew Reynolds is mijn gitaarleraar. Hij stimuleerde me om een eigen nummer te schrijven. Dat resulteerde tot het nummer “Feather”. Het gaat over het verlies van een vriendin door haar zelf verkozen dood. Een heftig onderwerp natuurlijk maar mij hielp het schrijven van het nummer wel in de verwerking van alles. Ik ga het nummer tijdens de dag van de kampvuurmuzikant  ten gehore brengen.

  Verder speel ik covers. Onder andere van The Cranberries en Kensington (mijn favoriete band). En ik speel Hear You me van Jimmy eat World. Het is voor het eerst dat ik alleen ga optreden want normaal gesproken treed ik met Andrew op. Helaas is hij verhindert maar ik heb gesloten het alleen te doen. Super spannend natuurlijk maar ik heb er heel veel zin in.

  Zingen en gitaar spelen zijn mijn passies en hoe kwetsbaar je ook bent als je optreedt, ik leer er steeds meer van te genieten.

 • Singalong Songs

  Sinds 2014 zingt Singalong Songs rond het kampvuur tijdens meezingavonden in Utrecht Lunetten. Soms met de Singalong Band, en soms als duo. Eerdere avonden stonden in het teken van Beatles, Doe Maar, De Dijk, Stones, U2, The Cure, Queen en Jesus Christ Superstar, en op 29 juni is er een avond met hits uit de 80s. Een week eerder hopen we dat jullie in Nieuwegein een paar Top 2000 hits met ons willen meezingen!

 • Celia y Martin

  Celia danst, zingt, en speelt percussie. Martin speelt gitaar en zingt. Beiden houden van flamenco en van Latijns Amerikaanse muziek. Optredens van dit duo bestaan uit een gevarieerde mix van deze muziekgenres.

   

 • Dicky Rosewater Trio

  John Kuster en Jørgen Heinink maken samen al heel lang muziek. De wens ontstond om muziek van alle opsmuk te ontdoen en te kijken wat er dan overblijft. Dat resulteerde in mooie, kleine akoestische liedjes en een verzameling juweeltjes die je met een volledige band nooit zo spelen.
 • Another Jacket

  Another jacket is een singer/songwriter duo, met Daniëlle op zang en percussie en Edwin op gitaar en zang. Naast het schrijven en spelen van eigen nummers heeft Another jacket een uitgebreide setlist met covers van o.a. Amy Winehouse, Adele, James Taylor, Ed Sheeran, Norah Jones en John Mayer.

  We brengen de nummers terug naar de essentie met een origineel, akoestisch geluid. Bij ieder optreden stemmen we de nummers qua keuze en speelwijze af op de wens en de setting.

  Another jacket weet bij iedere gelegenheid een passende sfeer neer te zetten.

klik hier om je aan te melden als bezoeker

 

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén