Ottermeerhoeve

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve is een plek voor ieder die vakantie wil vieren in verbinding met de natuur, zichzelf en elkaar. De sfeer is persoonlijk, vriendelijk en veilig voor kinderen. Gasten kunnen genieten van het zwemven met zandstrand, ruime kampeerplaatsen en er zijn volop speelmogelijkheden voor kinderen. Het kampeerterrein is overzichtelijk, omringd door 11 hectare Ottermeerbos met 2 natuurvennen, weides met paarden en een groente-, bloemen- en kruidentuin.

Naast de mooie natuur vinden er allerlei activiteiten plaats die verbindend en verdiepend werken, waarin ieders creativiteit en energie ervaren kan worden. Met elkaar genieten van mooie muziek rond een heerlijk kampvuur past natuurlijk perfect in dit plaatje…

Ottermeerhoeve

LINE-UP:

  • Plinq
    Wij zijn Plinq uit Breda/Etten-Leur. Bestaande uit Frank Simons (gitaar/mondharmonica) en Ruben Herijgers (gitaar). We maken samen al jaren muziek. In bands of zoals nu weer als duo. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk met hier en daar aangevuld met wat covers.
  • James & Ben
  • Robert Tolenaars

terug

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén