Rubaend is de nieuwe “beste kampvuurmuzikant van nederland”!

Het bandje Rubænd is zaterdag 7 september gekozen tot “De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland”.

RUBAEND

Vijftien kampvuurmuzikanten -groepjes die op 22 juni tijdens de ‘Dag van de Kampvuurmuzikant’ op de Natuurkampeerterreinen tot publieksfavoriet waren gekozen- speelden nu op het Kampvuurfestival op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde.

Wat was het weer een geslaagde editie! Eén van de gasten noemde het een mini-woodstock en alhoewel niemand van ons dit uit ervaring kan zeggen, kunnen wij ons daar iets bij voorstellen! Er heerste een hele fijne relaxte sfeer, zowel bij het publiek als onder de muzikanten en alle overige deelnemers. Voorafgaand aan het muziekprogramma konden workshops worden gevolgd: ukelele spelen, yogasessies en vuur maken. Kinderen konden broodjes bakken bij het kampvuur of hun bouwkunde oefenen bij het opstellen van een knikkerbaan. Wie minder actief aan de slag wilde kon een lui plekje kiezen en zich laten vermaken door te luisteren naar voorleesverhalen. Of één van de foodtrucks bezoeken, want uiteraard was er ook voor de inwendige mens gezorgd. Er stond zelfs een mobiele sauna klaar, voor wie er echt even tussenuit wilde knijpen. En natuurlijk kon men zowel voorafgaand als na afloop van het festival lekker blijven kamperen.

JARED – foto: Max de Krijger

Na het ontsteken van de kampvuren vingen de muziekoptredens aan, vijf uur lang kon genoten worden van een grote variatie aan akoestisch spelende en zingende muzikanten. Van klein en intiem, tot swingend en meeslepend. Niet makkelijk, met zo veel variatie! Maar dan moet aan het einde van de avond toch echt een keuze worden gemaakt.

Met de meeste stemmen is tot publieksfavoriet van het Kampvuurfestival 2019 uitgeroepen: Rubænd. Ruben Oost, Wouter Zijlstra, Thymen Jonker, Edgar Veenstra en Tejo Hoekman van harte gefeliciteerd! Jullie mogen je nu de “Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ noemen.

Kijk hier voor het fotoverslag

Wij willen iedereen, zowel muzikanten, workshopleiders, catering, vrijwilligers als het fantastische publiek en natuurlijk het GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde heel erg bedanken voor dit fantastische festivalweekend!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dag van de Kampvuurmuzikant

Thema door Anders Norén